Найкращі Недорогі Готелі Одеси

Найкращі Недорогі Готелі Одеси

Недорогі Готелі Одеси: Комфорт і Затишок за Розумними Цінами

Одеса, місто мрій та безсонних ночей, завжди вітає своїх гостей відвертістю та неповторною атмосферою. Подорож в цей унікальний куточок України може стати захоплюючим досвідом, особливо коли ви обираєте недорогий готель, який пропонує відмінний сервіс та комфорт за розумною ціною. Давайте розглянемо топ недорогих готелів Одеси, які перевершать ваші очікування, не виснаживши ваш гаманець.

Найкращі готелі в Одесі Недорого

Шукайте недорогий готель в Одесі? Ми зібрали для вас ТОП 5 місць, де ви зможете зупинитися і дозволити собі за невеликий бюджет насолодитися перебуванням в цьому казковому місті.

Готель Зірка – вибір №1 серед бюджетних готелів Одеси

Готель “Зірка” є ідеальним варіантом для тих, хто цінує комфортне проживання за доступною ціною в самому центрі Одеси. Розташований всього за 15 хвилин ходьби від знаменитої Дерибасівської вулиці, готель пропонує затишні номери з цілодобовою стійкою реєстрації та безкоштовним Wi-Fi на всій території. Тут налічується близько 200 номерів, від невеликих і бюджетних, до стандартних і преміум 2-кімнатних. У кожному є свій туалет, душ, кондиціонер, холодильник, телевізор із кабельним TV, ліжко з ортопедичним матрацом і пожежна сигналізація. Якщо вам потрібен особливий номер, наприклад сімейний або для некурців, про вас тут також із радістю подбають.

Недорогий готель Одеси “Зірка” може похвалитися своїми світлими номерами, оформленими в класичному стилі в теплих тонах, та ідеальною чистотою – кількість покоївок удвічі більша за норматив. Тут усе зроблено для зручності гостей, щоб вони могли насолодитися комфортним відпочинком “не за всі гроші світу”. Є затишний ресторан, у барі подають закуски, напої та континентальний сніданок. Передбачено безкоштовні місця для паркування автомобіля (поруч із готелем, без охорони). За запитом є послуга прання і прасування одягу. 

Звичайно ж, головна перевага готелю – це його місце розташування. Звідси можна з легкістю дістатися практично в будь-яку точку Одеси. Так, відстань до Одеського залізничного вокзалу становить 1,8 км, а до міжнародного аеропорту міста – 8 км (ви можете дістатися туди або звідти трансфером, наданим нашим готелем). До пляжу “Ланжерон” тут усього 2,5 км, а до пляжу “Відрада” – 3,3 км. До них можна доїхати на громадському транспорті всього за 10 хвилин. За 1,2 км розташовується площа “Грецька”. У кроковій доступності знаходяться різноманітні ресторани і магазини. До автобусної зупинки на Преображенській вулиці всього 150 метрів. Відвідувачі (особливо молода категорія людей і пари) оцінили проживання в цьому районі для поїздки удвох на 8,5.

Ціна за ніч: від 450 грн за 2 дорослих
Адреса: Одеса, вул. Успенська, 70
Контакти: +380 97 140 1687
Instagram: Instagram
Facebook: Facebook
Загальний рейтинг
7.2
Booking
7.0
Hotels24
7.4

Одеський дворик

Якщо ви шукаєте “Готель Одеса центр недорого”, і при цьому готові заплатити за 4 зірки, наша рекомендація – Одеський дворик. Він розташований в історичному центрі міста, багато головних визначних пам’яток знаходяться в пішій доступності. Від аеропорту Одеса сюди всього 15-20 хвилин їзди (до речі, готель надає спеціальний трансфер, готовий забрати або відвезти вас в аеропорт). Всіма улюблена Дерибасівська розташована в 6 кварталах, а театр опери та балету – в 7 кварталах. Звідси також легко потрапити до центрального парку ім. Т.Г. Шевченка і Лунапарку (відстань близько 300 метрів). Пляж “Ланжерон” також недалеко – всього 10 хвилин ходьби. Якщо ви втомилися і віддасте перевагу можливості під’їхати транспортом, недалеко від готелю є автобусна зупинка “TSPKiV Shevchenka”.

Фото на Booking говорять самі за себе – все дуже чисто, світло і красиво. Одеський Дворик пропонує гостям 25 номерів у 6 різних категоріях, серед яких можна вибрати сімейний номер, номер для некурців, люкс для молодят. Є також конференц-зали, фітнес-центр і сауна. У всіх номерах є кондиціонер, сейф, телевізор і міні-бар. За запитом можна додати додаткові ліжка або комфортно розміститися з домашніми улюбленцями. На території є безкоштовний Wi-Fi, приватна платна парковка за запитом, прокат велосипедів. 

Головним плюсом цього недорогого готелю в Одесі можна сміливо назвати затишний внутрішній “Одеський дворик”, що так лаконічно підкреслює його назву. Влітку тут можна поласувати українською та європейською кухнею або напоями з музичного ресторан-бару при готелі “Джазі-Базі”, посидіти у веселій компанії та насолодитися теплими днями в місті біля моря. Вранці в одному з найкращих недорогих готелів Одеси в центрі сервірують різноманітний сніданок “шведський стіл”. Можна також замовити доставку їжі та напоїв у номер.

Ціна за ніч: від 1000 грн за 2 дорослих
Адреса: Одеса, вул. Успенська, 19
Загальний рейтинг
8.5
Booking
8.1
Hotels24
8.9

Venus Hotel

Комфорт і зручність за доступну ціну – перше і головне на що ми орієнтувалися, складаючи список “Одеса готелі недорого”. Саме тому, третє місце в нашому ТОП-5 посідає готель з чудовим місцем розташування в серці історичного центру міста – “Venus Hotel”. Він розташований за 1,1 км від Одеського театру опери та балету і за 1,2 км від Одеського археологічного музею. Звичайно ж, до Дерибасівської та Приморського бульвару можна дістатися за лічені хвилини (0,7 км). Тут можна побачити такі популярні пам’ятки, як пам’ятник герцогу де Рішельє і Пам’ятник 12-му стільцю. Що ще можна подивитися в Одесі? Читайте про це більше в нашій статті. 

Якщо вам потрібно швидко дістатися до аеропорту (7,2 км), Venus Hotel пропонує трансфер. Залізничний вокзал і автовокзал розташовані трохи ближче – за 1,8 км і 2,1 км відповідно. У готелі вас зустріне дружній персонал, який розмовляє українською, російською, англійською, арабською та іншими мовами. Безкоштовний швидкий Wi-Fi, автостоянка, спеціальні місця для паління, цілодобова стійка реєстрації та можливість взяти з собою і оселитися зі своїми домашніми улюбленцями зробить ваше перебування тут ще більш приємним.

Venus Hotel відомий як невеликий і недорогий готель Одеси – він налічує всього 15 номерів. Серед доступних категорій номерів є стандарт, покращений і апартаменти, включно з одномісним, двомісним з 1 ліжком або 2 окремими ліжками, двомісним з 1 ліжком, і чотиримісним номерами. Є також люкс для молодят. У кожному номері є кондиціонер, холодильник, чайник/кавоварка і міні-кухня, власна ванна кімната, туалетні приналежності, сейф, і телевізор з плоским екраном і супутниковими каналами. Головна перевага – всі номери готелю звукоізольовані. Деякі з них обладнані гідромасажною ванною і пропонують чудовий вид на місто та сад. 

Ціна за ніч: 660 грн за 2 дорослих
Адреса: Одеса, вул. Преображенська, 37
Загальний рейтинг
9.3
Booking
9.1
Hotels24
9.5

Geneva Park Hotel

Загугліть “Готелі в центрі Одеси недорого” і ви неодмінно натрапите на Geneva Park Hotel. Цей невеликий (міні), але затишний готель готовий вразити вас своїм теплом і сучасною красою. Він налічує всього 13 номерів категорій “Стандарт” і “Суперіор”, оформлених у стилі лофт. Теплі, пастельні тони інтер’єру ідеально поєднуються з меблями та оздобленням з екологічно-чистих матеріалів. Тих, хто любить спокій і шукає усамітнення від галасливих розваг міста, порадує тихий внутрішній дворик готелю.

Хороший недорогий готель в Одесі неодмінно може похвалитися своїм місцем розташування. Geneva Park Hotel розташований на вулиці Осипова 5, приблизно за 1 км від парку ім. Т.Г. Шевченка та Одеського національного академічного театру опери та балету. Звідси також легко і швидко можна дістатися до пам’ятників засновникам Одеси (0,6 км) і 12-му стільцю (0,9 км). Центральний бульвар усього за 800 метрів. А відстань до міжнародного аеропорту становить 8 км. Зате шлях до залізничного вокзалу займає всього 1,2 км. Послуги трансферу надаються за додаткову плату.

Цей сімейний невеликий готель пропонує гостям різноманітні зручності, включаючи безкоштовний Wi-Fi, міні-бар, телевізор із плоским екраном, кондиціонер, туалетні приналежності та холодильник у кожному номері. Він також радує відвідувачів безкоштовними сніданками, які можуть навіть принести в номер. Однак окремого ресторану на території готелю немає, так само як і парковки. Є послуги консьєржа, щоденного прибирання, няні, пральні та послуги з прасування одягу (оплачуються окремо). Доступно зберігання багажу, екскурсійне бюро, номери для курців/некурців, прискорена реєстрація заїзду/виїзду. Загалом, хороший варіант серед готелів економ класу Одеси.

Ціна за ніч: від 800 грн за 2 дорослих
Адреса: Одеса, вул. Осипова 5
Загальний рейтинг
8.9
Booking
8.9

Готель Айвазовський

Нарешті, для мандрівників, спокушених багатою історією міста, чудовим варіантом під час пошуку “готель Одеса недорого” стане так званий “Айвазовський”. Він розташований на одній з центральних вулиць міста, пропонуючи мешканцям швидкий доступ до всіх найзнаменитіших пам’яток – Дерибасівської (5 хвилин пішки), Потьомкінських сходів (10 хвилин пішки). Поруч біля самого готелю знаходиться Одеська обласна філармонія. До залізничного вокзалу звідси близько 3 км, а до міжнародного аеропорту – 9 км. Можна замовити трасфер за додаткову плату.

Гостей зустрічає вибір із 27 номерів різних категорій, виконаних у класичному стилі. Тут є всі стандартні зручності для комфортного проживання: безкоштовні туалетно-косметичні приналежності, ванна кімната з душовою кабіною і феном, халати і капці, електрочайник, телефон із міжнародним зв’язком, телевізор із супутниковими каналами, кондиціонер, міні-бар і сейф. У вартість номера входить сніданок. Увечері можна насолодитися приємним проведенням часу в ресторані на території готелю або розташуватися у внутрішньому дворику. Є спеціально відведені місця для куріння, безкоштовна автостоянка та безкоштовний Wi-Fi на всій території готелю.

Як згадувалося, візитною карткою готелю “Айвазовський” є його історія. Він названий історичною архітектурною цінністю міста Одеса. Це колишня будівля знаменитого прибуткового будинку Абрамсона, побудована 1852 року за проектом не менш знаменитого архітектора Козлова І.С. У 2007 році провели реконструкцію, що дала змогу гостям із комфортом і безпекою насолоджуватися атмосферою старовинної будівлі. Опинившись тут, ви можете побачити і відчути, як минуле Одеси гармонійно поєднується з сучасним стилем і класичним інтер’єром. Готель названо на честь улюбленого Одесою художника Івана Костянтиновича Айвазовського, який любив черпати натхнення в цьому прекрасному місті. Прихильникам його творчості буде цікаво зазирнути в галерею і познайомитися з колекцією з понад 80 репродукцій картин художника. Якщо ви шанувальник мистецтва або історії, то варто зупинити свій вибір на цьому недорогому готелі в центрі Одеси.

Ціна за ніч: 1050 грн за 2 дорослих
Адреса: Одеса, вул. Буніна, 19
Загальний рейтинг
9.0
Booking
9.3
Hotels24
8.8

Заключні думки

Вибір недорогого готелю в Одесі не означає, що ви повинні жертвувати комфортом і якістю сервісу. У нашому топі представлені готелі, які пропонують саме те, що вам потрібно для приємного і бюджетного перебування в цьому дивовижному місті. Будьте впевнені, що ваш відпочинок в Одесі буде незабутнім, а вибір тимчасового місця проживання з нашого списку “Найкращі недорогі готелі Одеси в центрі” допоможе вам заощадити кошти для інших розваг і пригод у цьому дивовижному куточку України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *